Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29630
Назва: Образ українського військового: визначення поняття та його основні складові
Автори: Задорожна А. В.
Теми: військовий
військовослужбовець
ЗСУ
український військовий
образ військового
ЗМІ
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Задорожна А. В. Образ українського військового: визначення поняття та його основні складові / А. В. Задорожна // Цифровізація науки та сучасні тренди її розвитку : матеріали IV Міжнародної наукової студентської конференції, 5 травня 2023 р. : тези допов. – Вінниця, 2023. – С. 171–173.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто основні складові образу українського військового, що формуються засобами нових та традиційних медіа. Робота зосереджується на важливості формування цілісного образу українського військового та його впливу на питання мотивації військових, вступу до лав армії молоді, підтримки суспільства та світової спільноти. У роботі наведено найбільш значущі складові образу українського військового. Стаття також висвітлює важливість обговорення та аналізу складових образу українського військового з метою протидії негативним меседжам, що поширюються російськими ЗМІ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29630
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (УСК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Задорожна А._тези.pdf344,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.