Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29590
Title: Методичні рекомендації до підготовки та складання кваліфікаційного іспиту для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітньої програми "Публічне управління" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Гавкалова Н. Л.
Гордієнко Л. Ю.
Keywords: бакалавр
іспит
кваліфікація
методичні рекомендації
спеціальність
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Методичні рекомендації до підготовки та складання кваліфікаційного іспиту для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітньої програми "Публічне управління" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Н. Л. Гавкалова, Л. Ю. Гордієнко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця.  — Електрон. текстові дан. (263 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 79 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 77-78.
Abstract: Викладено методичні рекомендації до підготовки та складання кваліфікаційного іспиту. Надано компетентності випускника, структуру комплексного кваліфікаційного завдання та зміст програми кваліфікаційного іспиту. Уміщено список рекомендованої літератури та зразок екзаменаційного білета. Рекомендовано для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітньої програми "Публічне управління" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29590
Appears in Collections:Методичні матеріали (ДУПАЕП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Гавкалова Н Л, Гордієнко Л Ю.pdf709,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.