Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29516
Назва: Діджиталізація як шлях забезпечення інтеграційних процесів в освіті
Автори: Лебедєва І. Л.
Теми: діджиталізація
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Лебедєва І. Л. Діджиталізація як шлях забезпечення інтеграційних процесів в освіті / І.Л. Лебедєва // Актуальні проблеми права, психології та педагогіки в умовах війни: матеріали міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, 13-14 квітня 2023 р. / – Біла Церква: Білоцерківський НАУ, 2023. – С. 121-124.
Короткий огляд (реферат): У даному дослідженні наведені результати досвіду організації дистанційного навчання на прикладі вивчення дисциплін математичного спрямування для студентів економічних спеціальностей у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця. Завдяки всебічному використанню можливостей платформи Moodle LMS продемонстровано, як саме застосування інформаційно-комунікаційних технологій дозволяє забезпечувати реалізацію освітнього процесу й ефективне засвоєння навчальної програми в умовах воєнного стану незалежно від того, в якому місті в межах України або в якій країні перебуває студент.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29516
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біла Церква.pdf933,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.