Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29516
Название: Діджиталізація як шлях забезпечення інтеграційних процесів в освіті
Авторы: Лебедєва І. Л.
Ключевые слова: діджиталізація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Лебедєва І. Л. Діджиталізація як шлях забезпечення інтеграційних процесів в освіті / І.Л. Лебедєва // Актуальні проблеми права, психології та педагогіки в умовах війни: матеріали міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, 13-14 квітня 2023 р. / – Біла Церква: Білоцерківський НАУ, 2023. – С. 121-124.
Краткий осмотр (реферат): У даному дослідженні наведені результати досвіду організації дистанційного навчання на прикладі вивчення дисциплін математичного спрямування для студентів економічних спеціальностей у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця. Завдяки всебічному використанню можливостей платформи Moodle LMS продемонстровано, як саме застосування інформаційно-комунікаційних технологій дозволяє забезпечувати реалізацію освітнього процесу й ефективне засвоєння навчальної програми в умовах воєнного стану незалежно від того, в якому місті в межах України або в якій країні перебуває студент.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29516
Располагается в коллекциях:Статті (ВМЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Біла Церква.pdf933,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.