Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29405
Название: Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, м. Одеса, 24–25 листопада 2022 р.
Авторы: Новіков Ф. В.
Яровий Ю. В.
Ключевые слова: перспективні технології
виробничі процеси
нанотехнології
матеріалообробка
технологічна динаміка
вища освіта
безпека праці
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, м. Одеса, 24–25 листопада 2022 р. / ред. Ф. В. Новіков, Ю. В. Яровий. – Одеса: Національний університет «Одеська політехніка», 2022. – 156 с.
Краткий осмотр (реферат): Подано праці, в яких розглянуто перспективні технології й виробничі процеси майбутнього; сучасні ресурсозберігаючі технології; мікро- і нанотехнології в промисловості; високопродуктивні інструменти і процеси в матеріалообробці; питання автоматизації технологічних процесів в машинобудуванні та енергетиці; метрологічне забезпечення нових і нетрадиційних технологій; екологоенергетічні нетрадиційні технології та перспективні напрямки їх розвитку; питання технологічної динаміки; методологічні питання вищої освіти в області нових технологій; прогресивні технології безпеки праці. Для фахівців в області машинобудування, економіки, науково-технічних працівників, викладачів, аспірантів і студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29405
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сборник_конференции_Одеса _2022 (1).pdf4,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.