Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29234
Title: Макро- і мікроекономіка. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітньої програми "Публічне управління" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Бріль М. С.
Єрмоленко О. О.
Keywords: макроекономіка
мікроекономіка
попит
пропозиція
приклади вирішення завдань
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Макро- і мікроекономіка. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітньої програми "Публічне управління" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. М. С. Бріль, О. О. Єрмоленко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (211 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 47 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації, практичні завдання та приклади їх вирішення. Уміщено питання для самостійного опрацювання та контрольні запитання для самодіагностики. Рекомендовано для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітньої програми "Публічне управління" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29234
Appears in Collections:Методичні матеріали (ДУПАЕП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Бріль М С, Єрмоленко О О.pdf697,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.