Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28762
Название: Вплив рівня самооцінки домогосподарствами своїх доходів на формування споживчого попиту
Авторы: Шиян Д. В.
Севрюкова Є. О.
Ключевые слова: домогосподарства
людський капітал
доходи та витрати населення
рівень витрат на продукти харчування
сільська місцевість
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Шиян Д. В. Вплив рівня самооцінки домогосподарствами своїх доходів на формування споживчого попиту / Д. В. Шиян, Є. О. Севрюкова // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 25 листопада 2022 р. : тези допов. – Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2022. – C. 76 – 83.
Краткий осмотр (реферат): Підкреслюється, що в умовах військах дій, які сьогодні відбуваються в нашій держави, багато проблем, які пов’язані з розвитком суспільства відійшли на другий план. Разом з тим, після завершення бойових дії проблеми які мали місце до війни будуть мати ще більш гостріший характер. Одна з центральних проблем – це рівень розвитку сільських територій та людського капіталу на даних територіях. Одним з головних чинників формування людського капіталу є рівень доходу населення. Ця проблема аналізується під різними кутами зору. Було вирішено дослідити як рівень самооцінки домогосподарствами своїх доходів впливає на формування споживчого попиту, а в кінцевому випадку на формування рівня розвитку людського капіталу. В якості бази дослідження були використанні данні державних статистичних спостережень домогосподарств за основними показниками щодо доходів, витрат та умов життя. Проведене дослідження дозволило встановити, що у великих містах якість життя населення є більш високою ніж на сільських територіях. Крім того, самооцінки рівня доходів домогосподарств є доволі об’єктивним критеріям реального стану справ. Переважна більшість домогосподарств мала чіткий характер зв’язку між рівнем грошових доходів та витрат за окремими елементами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28762
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шиян Д. В., Севрюкова Є. О._тези.pdf228,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.