Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28354
Название: Державне стратегічне управління інноваційним розвитком в умовах децентралізації та посилення системи безпеки
Авторы: Шкільняк М. М.
Кукса І. М.
Козенко А. О.
Дрогобецький І. І.
Ключевые слова: державне стратегічне управління
інноваційний розвиток
децентралізація
система
безпека
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Шкільняк М. М. Державне стратегічне управління інноваційним розвитком в умовах децентралізації та посилення системи безпеки / М. М. Шкільняк, І. М. Кукса, А. О. Козенко та ін. // Формування ринкових відносин в Україні: Збірних наукових праць. – Київ, 2022. - Вип. 5 (252). - С. 46-52.
Краткий осмотр (реферат): В роботі доведено, що основними вадами ринкового саморегулювання інноваційної діяльності в умовах децентралізації та посилення системи безпеки є: обмеження механізму конкуренції, незацікавленість приватних підприємств у фінансуванні фундаментальних досліджень, недостатність інформації, обмеженість фінансових ресурсів, схильність до економічних циклів, недостатня увага до екологічної безпеки. Доведено, що в умовах децентралізації та посилення безпеки державне стратегічне управління інноваційним розвитком є чинником постійного розвитку ринкової системи, що дозволяє істотно підвищувати її ефективність і стійкість. Очевидно, що постійно наростаюча інноваційна активність в економічній системі вимагає адекватної реакції з боку держави. Державне стратегічне управління інноваційним розвитком є продуктом останніх стадій еволюції ринкового механізму.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28354
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФРВ_5_2022-46-52.pdf422,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.