Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28352
Название: Інноваційна стратегія формування безпекової системи управління інноваційним розвитком агропродовольчої сфери в умовах діджиталізації
Авторы: Вдовенко Н. М.
Кукса І. М.
Ільїн В. Ю.
Сахацький М. М.
Ключевые слова: інноваційна стратегія
система
управління інноваційним розвитком
агропродовольча сфера
діджиталізація
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Вдовенко Н. М. Інноваційна стратегія формування безпекової системи управління інноваційним розвитком агропродовольчої сфери в умовах діджиталізації / Н. М. Вдовенко, І. М. Кукса, В. Ю. Ільїн та ін. // Формування ринкових відносин в Україні: Збірних наукових праць.– Київ, 2022. - Вип. 5 (252). - С. 26-33.
Краткий осмотр (реферат): В роботі доведено, що державна регуляторна політика повинна орієнтуватися на різні моделі управління інноваційним розвитком агропродовольчої сфери в залежності від стану науково-технічного потенціалу і конкретних проблем, які постають перед суспільством. Для створення ефективного державного регулювання інноваційного розвитку агропродовольчої сфери в умовах діджиталізації необхідно досконало дослідити проблеми, які виникли на підприємствах сфери в умовах економічної кризи. Основними з них є: відсутність системного підходу на державному рівні до організації управління інноваційною діяльністю у сфері, відсутність необхідної правової та нормативної бази інноваційної діяльності тощо. Таким чином, необхідним елементом інноваційного розвитку агропродовольчої сфери в умовах діджиталізації є побудова нового або модернізація існуючого механізму управління інноваційною діяльністю, а підґрунтям - формування й ефективне функціонування обґрунтованої державної регуляторної та інноваційної політики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28352
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФРВ_5_2022-26-33.pdf792,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.