Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231
Назва: Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage
Автори: Khaustova T.
Andrieieva S.
Pyvovarov Y.
Fedak N.
Plotnikova R.
Dikhtyar A.
Теми: croquettes
frozen semi-finished products
hydrothermally processed wheat flour
organoleptic
physical and chemical
microbiological indices
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage / T. Khaustova, S. Andrieieva, Y. Pyvovarov and other// Reports of European Academic Research. – 2022. – Р. 53-69.
Короткий огляд (реферат): The research paper is devoted to the study of the main indices of croquettes quality under different storage conditions. The analysis of the modern market of formed culinary production, in particular culinary products from the croquet mass which is limited at the domestic market is carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flourbased croquettes during storage.pdf793,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.