Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28084
Название: Теорія і практика формування проблемно-орієнтованої системи управління та розвитку людських ресурсів
Авторы: Лаптєв В. І.
Ключевые слова: людські ресурси
розвиток людських ресурсів
проблемно-орієнтована система управління та розвитку людських ресурсів
управління людськими ресурсами
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Лаптєв В. І. Теорія і практика формування проблемно-орієнтованої системи управління та розвитку людських ресурсів : монографія / В. І. Лаптєв. – Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2018. – 354 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії обґрунтовано теоретико-методологічне забезпечення формування проблемно-орієнтованої системи управління та розвитку людських ресурсів. Обґрунтовано концептуальні основи формування проблемно-орієнтованої системи управління та розвитку людських ресурсів, що передбачає в умовах перманентної мінливості середовища своєчасно реагувати на управлінські запити з метою забезпечення задоволеності всіх учасників соціально-трудових відносин. Розроблено ієрархічно-функціональну типологізацію проблеми управління та розвитку людських ресурсів. Запропоновано методичний підхід до оцінювання стану розвитку людських ресурсів, який враховує три рівня управління (мікро-, мезо- та макро) та базується на принципах проблемно-орієнтованого підходу. Розроблено теоретико-методичне забезпечення мотиваційного механізму управління людськими ресурсами в рамках проблемно-орієнтованої системи управління. Монографію призначено для науковців, викладачів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти; працівників організацій, наукових установ, а також керівників і фахівців у сфері управління людськими ресурсами на різних рівнях управління.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28084
Располагается в коллекциях:Монографії (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монографiя_Лаптeв_.pdf3,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.