Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27824
Title: Управління проєктами та вартістю підприємства в умовах цифровізації: аналіз бізнес-процесів і візуалізація фінансових даних
Authors: Алексєєнко І. І.
Лелюк С. В.
Полтініна О. П.
Keywords: управління проєктами
вартість підприємства
цифровізація
бізнес-процеси
візуалізація фінансових даних
Issue Date: 2021
Citation: Алексєєнко І. І. Управління проєктами та вартістю підприємства в умовах цифровізації: аналіз бізнес-процесів і візуалізація фінансових даних / І. І. Алексєєнко, С. В. Лелюк, О. П. Полтініна // Цифрова економіка як фактор економічного зростання держави : колект. монографія. – Херсон : Гельветика, 2021. – С. 80-98.
Abstract: Розділ монографії присвячений актуальним питанням управління проєктами та вартістю підприємства в умовах цифровізації: аналізу бізнес-процесів і візуалізації фінансових даних. Визначено особливості виконання бізнес-процесів фінансової сфери за умов цифровізації економіки. Проаналізовано актуальність реалізації проектів в фінансовій сфері. Досліджено бізнес-процеси проектного управління. Розглянуто необхідність створення візуалізацій в перебігу та за результатами управління проектами. Вивчено роль сучасного інформаційного забезпечення в управлінні проектами та вартістю бізнесу.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27824
Appears in Collections:Монографії (Ф)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 Алексєєнко_Лелюк_Полтініна_МОНОГРАФІЯ.pdf1,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.