Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27654
Назва: Крос-культурні особливості монгольського стилю лідерства
Автори: Близнюк Т. П.
Теми: крос-культурні особливості
національний стиль лідерства
монгольський національний стиль лідерства
лідер
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Близнюк Т. П. Крос-культурні особливості монгольського стилю лідерства / Т. П. Близнюк // Економіка та суспільство. – 2021. – № 26.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню культурних особливостей монгольського стилю лідерства, який значно відрізняється від інших стилів лідерства, які традиційно відносять до азіатського типу. Для Монголії це тема особливо актуальна, оскільки зростаюча увага до Монголії як до потенційного ринку з боку інших країн вимагає від монгольських компаній пошуку нових шляхів ефективного управління та вдосконалення лідерських якостей менеджерів. В Монголії, ще досі переважають авторитарні моделі і прийоми керівництва, хоча і відбувається досить швидкий перехід до більш демократичних методів. Існують одночасно цінності традиційного, індустріального та постіндустріального суспільства. Патерналізм є невід'ємною якістю монгола. Основними рисами сучасного монгольського лідера є яркий індивідуалізм; високий ступень неприйняття невизначеності; потреба в постійному кураторстві та постійний конформізм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27654
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Близнюк_економіка та суспільство_стаття.pdf180,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.