Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27654
Название: Крос-культурні особливості монгольського стилю лідерства
Авторы: Близнюк Т. П.
Ключевые слова: крос-культурні особливості
національний стиль лідерства
монгольський національний стиль лідерства
лідер
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Близнюк Т. П. Крос-культурні особливості монгольського стилю лідерства / Т. П. Близнюк // Економіка та суспільство. – 2021. – № 26.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню культурних особливостей монгольського стилю лідерства, який значно відрізняється від інших стилів лідерства, які традиційно відносять до азіатського типу. Для Монголії це тема особливо актуальна, оскільки зростаюча увага до Монголії як до потенційного ринку з боку інших країн вимагає від монгольських компаній пошуку нових шляхів ефективного управління та вдосконалення лідерських якостей менеджерів. В Монголії, ще досі переважають авторитарні моделі і прийоми керівництва, хоча і відбувається досить швидкий перехід до більш демократичних методів. Існують одночасно цінності традиційного, індустріального та постіндустріального суспільства. Патерналізм є невід'ємною якістю монгола. Основними рисами сучасного монгольського лідера є яркий індивідуалізм; високий ступень неприйняття невизначеності; потреба в постійному кураторстві та постійний конформізм.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27654
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Близнюк_економіка та суспільство_стаття.pdf180,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.