Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26946
Назва: Удосконалення мотивації управлінського персоналу в закладах харчування в процесі впровадження інновацій
Автори: Коршкова А. Є.
Теми: мотивація
стимулювання
персонал
організація
управління персоналом
мотивація праці
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Коршкова А. Є. Удосконалення мотивації управлінського персоналу в закладах харчування в процесі впровадження інновацій: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / А. Є. Коршкова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягає в визначенні особливостей процесу мотивації трудової діяльності, розробка рекомендацій щодо вдосконалення мотиваційного механізму певної категорії співробітників, його ефективного розвитку, який би відповідав пріоритетам формування соціально-орієнтованої ринкової економіки. Об’єктом дослідження виступає процес мотивації та стимулювання персоналу. Предметом дослідження є теоретичні положення, методи та інструменти мотивації персоналу на підприємстві. В розділі 1 проведено дослідження основних теоретичних підходів до визначення поняття «мотивація» та запропоновано авторське визначення поняття мотивації персоналу. Розглянуто види стимулювання за джерелами її виникнення і прояву. Наведено порівняльну характеристику методів мотивації в різних країнах. В розділі 2 проведено комплексний аналіз діяльності ТОВ «ДТС-ХАРКІВ». Проведено дослідження основних складових середовища підприємства: споживачів і конкурентів, за результатами якого зроблено висновок, що спостерігається суттєва аналогічність у продукції підприємств-конкурентів. Проаналізовано систему мотивації співробітників на підприємстві. У розділі при вдосконаленні оплати праці запропоновано до впровадження система преміювання працівників залежно від результатів трудової діяльності. Отримані результати мають позитивний характер, що свідчить про вдале використання цієї системи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26946
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коршкова А.Є............pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.