Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26381
Назва: Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Автори: Крюк А. Г.
Борисенко О. М.
Попенко Г. С.
Белікова Т. Б.
Теми: інноваційні технології
технології виробництва
технологічний процес
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. Г. Крюк, О. М. Борисенко, Г. С. Попенко, Т. Б. Белікова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (235 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 70 с. - Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано основні теоретичні відомості, опис індивідуальних завдань для студентів, методичні рекомендації до їх виконання, матеріал щодо закріплення знань, основні типові розрахункові завдання і приклади їх розв'язання за темами навчальної дисципліни. Рекомендовано для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26381
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018-Крюк АГ, Борисенко ОМ, Попенко ГС та ін.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.