Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26381
Назва: | Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня |
Автори: | Крюк А. Г. Борисенко О. М. Попенко Г. С. Белікова Т. Б. |
Теми: | інноваційні технології технології виробництва технологічний процес |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Бібліографічний опис: | Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. Г. Крюк, О. М. Борисенко, Г. С. Попенко, Т. Б. Белікова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (235 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 70 с. - Загол. з титул. екрану. |
Короткий огляд (реферат): | Подано основні теоретичні відомості, опис індивідуальних завдань для студентів, методичні рекомендації до їх виконання, матеріал щодо закріплення знань, основні типові розрахункові завдання і приклади їх розв'язання за темами навчальної дисципліни. Рекомендовано для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26381 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018-Крюк АГ, Борисенко ОМ, Попенко ГС та ін.pdf | 1,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.