Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26338
Title: Ризико-орієнтований підхід до вибору ефективного напряму інвестування пенсійних активів за умов провадження процедури форензіка
Authors: Давиденко Д. О.
Keywords: вибір
пенсійні активи
ризик
ризик-орієнтований підхід
форензік
Issue Date: 2021
Citation: Давиденко Д. О. Ризико-орієнтований підхід до вибору ефективного напряму інвестування пенсійних активів за умов провадження процедури форензіка / Д. О. Давиденко // Особливості соціально-гуманітарного розвитку суспільства: кол. моногр. – Харків: СГ НТМ «Новий курс», 2021. – С. 126-145.
Abstract: У розділі розроблено підхід до ефективного вибору складу напрямів інвестування пенсійних активів та запропонованих структурних обмежень для інвестування для різних типів пенсійного портфеля (консервативного, збалансованого або динамічного типів) на засадах форензіка для суб’єктів накопичувальної системи пенсійного забезпечення, яка надає можливість через визначення рівня ризику керувати окремими елементами у пенсійному портфелі, відслідковувати динаміку фінансових параметрів та оцінювати ефективність від інвестування з урахуванням ризик-контролю, сприяє підвищенню ефективності процесу прийняття рішень щодо управління тимчасово вільними фінансовими ресурсами, що слугуватиме основою для підвищення ефективності управління системою накопичувального пенсійного забезпечення та базисом для отримання майбутніх додаткових виплат та вибору кращого варіанту управління пенсійними активами, що зміцнить конкурентоздатність економіки.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26338
Appears in Collections:Монографії (МСіФП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монография_Давиденко.pdf1,52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.