Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25221
Назва: Проблеми підготовки кадрів для банківської системи Харківського регіону
Автори: Колодізєв О. М.
Теми: підготовка фахівців
вища освіта
завдання суспільства
форми навчальної роботи
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Колодізєв О. М. Проблеми підготовки кадрів для банківської системи Харківського регіону / О. М. Колодізєв // Досвід і шляхи вдосконалення наукового та методичного забезпечення процесу підготовки фахівців із фінансової, банківської справи та оподаткування: матеріали міжнар. наук.-метод. конф., 13-14 трав. 2004 р. : тези допов. ‒ Свалява / за ред. С. І. Юрія, О. П. Кириленко. –Тернопіль: Економічна думка, 2004. – С.112 – 118.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто підходи до вирішення важливої для вищої школи проблеми в умовах ринкової економіки щодо визначення вартості підготовки фахівців з вищою освітою і відповідного питання про оптимальні обсяги бюджетного фінансування вузів. Обгрунтовано, що вища освіта повинна мати випереджальний характер, орієнтуватися на перспективи розвитку всіх сфер економіки, на розв’язання важливих завдань суспільства, вирішення яких потребує перебудови змісту і форм навчальної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25221
Розташовується у зібраннях:Статті (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11_ТЕЗИ_Колодізєв.pdf16,33 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.