Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24326
Назва: Особливості викладання граматики в курсі української мови як іноземної
Автори: Дьолог О. С.
Теми: українська мова як іноземна
граматика
граматичні норми
комунікативні компетенції
мовленнєвий зразок
іноземні студенти
мовна форма
мовна конструкція
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Дьолог О. С. Особливості викладання граматики в курсі української мови як іноземної / О. С. Дьолог. // Проблеми і перспективи мовної підготовки іноземних студентів: збірник наукових статей за матеріалами ХIV міжнар. науково-практ. конф., 23 жовт. 2020 р. – Харків: ХНАДУ, 2020. – С. 39-42.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемам викладання граматичних норм студентам-іноземцям на заняттях з української мови як іноземної. Оволодіти іноземною мовою як засобом спілкування неможливо без знання граматики. Тому саме вивченню граматики приділяється так багато уваги на заняттях з української мови як іноземної. Зазначено, що до основних завдань викладачів, що працюють зі студентами-іноземцями, входить одночасне формування мовної системи та комунікативної й соціокультурної компетенції. Підкреслюється, що при викладанні граматики студентам-іноземцям викладачеві варто зосередитися на формуванні комунікативних компетенцій, що дає змогу урізноманітнити заняття, змістити акцент із вивчення теоретичного матеріалу на практичне застосування набутих знань для формування мовленнєвих навичок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24326
Розташовується у зібраннях:Статті (УМПІГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Д_олог._стаття.pdf224,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.