Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23459
Назва: Актуалізація питань застосування аутстафінгу та аутсорсингу персоналу
Автори: Ачкасова О. В.
Теми: аутсорсинг
аутстафінг
аутсорсинг персоналу
ризики
процедура вибору компанії-провайдера
договір аутстафінгу
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ачкасова О. В. Актуалізація питань застосування аутстафінгу та аутсорсингу персоналу / О. В. Ачкасова // Регіональна економіка та управління. – 2020. – №1 (27). – Ч. 1. – С. 25–28.
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу літературних джерел та вивчення практичного досвіду у сфері надання послуг аутстафінгу та аутсорсингу персоналу в Україні, доведена актуальність реалізації цих методів управління. Узагальнено переваги від здійснення аутстафінгу та аусторсингу персоналу вітчизняними підприємствами. Визначено приховані загрози та проблеми, що виникають під час реалізації даних методів управління. Запропоновано процедуру вибору компанії-провайдера послуг кадрового аутсорсингу, що дозволить вітчизняним підприємствам уникнути прихованих загроз та ризиків від здійснення аутсорсингу та забезпечить отримання відповідних переваг від його застосування. Надано рекомендації щодо удосконалення змісту договору аутстафінгу для підвищення соціальної захищеності аутстафінгових працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23459
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ачкасова.pdf184,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.