Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23121
Название: Iвент-менеджмент: вплив національної культури
Авторы: Близнюк Т. П.
Ключевые слова: івент-менеджмент
національна культура
культурні фактори
шостифакторна модель Г. Хофстеде
Дата публикации: 2020
Издательство: ФОП Панов А. М.
Библиографическое описание: Близнюк Т. П. Iвент-менеджмент: вплив національної культури / Т. П. Близнюк // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 3-4 берез. 2020 р., м. Харків – м. Торунь. – Х. : ФОП Панов А. М., 2020. – С. 206–209.
Краткий осмотр (реферат): В даному дослідженні проаналізовано вплив національної культури на особливості організації та проведення подій (корпоративних свят, маркетингових заходів, тренінгів, конференцій і семінарів) в межах конкретної компанії. Проаналізовано вплив кожного з культурних факторів шостифакторної моделі Г. Хофстеде: «дистанція влади»; «співвідношення індивідуалізму і колективізму»; «співвідношення мужності і жіночності»; «уникнення невизначеності»; «часова орієнтація»; «орієнтація на задоволення чи на обмеження», та визначено вплив кожного з них на персонал компанії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23121
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Близнюк_.pdf400,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.