Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22911
Title: Вісім прем’єр на рік, перемога на конкурсі УКФ і полтавський Гаррі Поттер, або Як в обласному центрі живе театр для дітей
Authors: Старкова Г. В.
Keywords: театр
економіка
театр для дітей
Полтава
Український культурний фонд
креативні індустрії
ринок дозвілля
Полтавський академічний обласний театр ляльок
Issue Date: 2019
Citation: Старкова Г. В. Вісім прем’єр на рік, перемога на конкурсі УКФ і полтавський Гаррі Поттер, або Як в обласному центрі живе театр для дітей / Г. В. Старкова // Медиа группа «Объектив». - 2019. - URL: https://www.objectiv.tv/objectively/2019/12/02/yak-v-oblasnomu-tsentri-zhive-teatr-dlya-ditej-foto/ (дата звернення: 06.05.2020).
Abstract: Український культурний фонд (УКФ) — установа, яка на конкурсній основі надає бюджетне фінансування культурним проєктам — існує з 2017 року. Серед отримувачів грантів в Україні — кілька власне театральних закладів, але жодного харківського. Водночас, один з проєктів — «Простір можливостей» — реалізувався Полтавським академічним обласним театром ляльок (ПАОТЛ) із залученням харківських митців. Двічі демонструвалася в нашому місті вистава «На хвилі», створена в його рамках. На Полтавщині, що має майже півтора мільйони населення, всього два державних театри. Обидва — в обласному центрі, що налічує майже 300 тисяч мешканців. Театр ляльок має 84 репертуарні вистави, а на рік дає понад 800 показів і отримує 85% потреби у фінансуванні з держбюджету.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22911
Appears in Collections:Статті (УСК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Старкова._Економiка_театру_в_Полтавi.docx12,97 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.