Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18500
Название: Ефективність організації трансферу технологій у підприємницькій діяльності
Авторы: Гонтарева І. В.
Ключевые слова: підприємницька діяльність
інновації
трансфер технологій
ефективність
організаційні чинники
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Гонтарева І. В. Ефективність організації трансферу технологій у підприємницькій діяльності / І. В. Гонтарева // Вісник Львівської комерційної академії. Сер. Економічна.- 2016. - Вип. 50. – С. 5-8.
Краткий осмотр (реферат): Сучасний підхід до взаємозв'язку між ефективністю підприємницької діяльності та інноваціями в сфері технологій, продуктів, ринкових відносин і організаційних форм є об'єктивною необхідною потребою з наукової та практичної точки зору. Використовуючи положення системного і проектного підходів по відношенню до процесу трансферу технологій проведена часткова декомпозиція процесу трансформації технологій за рахунок виділення таких субпроцесів, як: формалізація знань, умінь і навичок, необхідних для передачі технології від її розробників до користувачів; виробниче навчання новим компетентностям персоналу організації-одержувача технології; адаптація, організаційне вбудовування інновацій в інфраструктуру додаткових, супровідних і допоміжних процесів. Здійснено якісний аналіз чинників ефективності інновацій та їх вплив на загальну ефективність підприємницької діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18500
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гонтарева. ЕФЕКТИВНСІТЬ ОРГАНИЗАЦІЇ ТРАНСФЕРА ТЕХНОЛОГІЙ.pdf369,14 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.