Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17978
Назва: Organisation of the Restaurant Industry : syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism"
Інші назви: Організація ресторанного господарства : робоча програма для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Организация ресторанного хозяйства : рабочая программа для сту¬дентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня
Автори: Akhmedova O. O.
Sushchenko O. A.
Ахмедова О. О.
Сущенко О. А.
Ахмедова Е. О.
Сущенко Е. А.
Теми: restaurant
restaurant industry
restaurant service
service
restaurant service of tourists
ресторан
ресторанне господарство
ресторанне обслуговування
послуга
ресторанне обслуговування туристів
ресторан
ресторанное хозяйство
ресторанное обслуживание
услуга
ресторанное обслуживание туристов
Дата публікації: 2017
Видавництво: S. Kuznets KhNUE
Бібліографічний опис: Organisation of the restaurant industry. Syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism" [Electronic resource] / compil. by O. Akhmedova, O. Sushchenko; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. - Електрон. текстові дан. (221 КБ). - Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2017. - 50 p. - Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): The thematic plan of the academic discipline and its contents are presented according to the modules and themes. Plans of lectures, practical lessons and seminars, materials for consolidation of knowledge (tasks for independent work, test questions), criteria of students' knowledge assessment, professional competences a student must have after studying the academic discipline are provided. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism".
Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Викладено плани лекцій, практичних та семінарських занять, матеріали для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня.
Представлен тематический план учебной дисциплины и ее содержание по модулям и темам. Изложены планы лекций, практических, семинарских занятий, материалы для закрепления знаний (задания для самостоятельной работы, контрольные вопросы), критерии оценки знаний студентов, профессиональные компетентности, которыми должен владеть студент после изучения дисциплины. Рекомендовано для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17978
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2017-Ахмедова О О, Сущенко О А.pdf686,73 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.