Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17451
Название: Конкурентоспроможність України у світовому економічному просторі: проблеми та пріоритети
Авторы: Остапенко В. М.
Ключевые слова: конкурентоспроможність
державна політика
стратегія
реформи
фінансовий сектор
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Остапенко В. М. Конкурентоспроможність України у світовому економічному просторі: проблеми та пріоритети / В. М. Остапенко // Геостратегічні пріоритети України в політичній, економічній, правовій та інформаційній сферах : збірник матер. міжн. науково-практ. конф., 20 жовт. 2016 р. - Київ : Київський національний ун-т ім. Т. Шевченка, Інститут міжнародних відносин, 2016. – C. 97-100.
Краткий осмотр (реферат): Визначено, що формування державної політики економічного зростання та забезпечення конкурентоспроможності національної економіки. Проаналізовано дані звіту Всесвітнього економічного форуму про глобальну конкурентоспроможність та визначено динаміку позиції України. Зазначено, що задля впровадження в Україні європейських стандартів життя та вихід України на провідні позиції у світі необхідно реалізацію реформ та програм розвитку держави.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17451
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.