Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16938
Назва: Аудит персоналу на підприємстві
Автори: Назарова Г. В.
Лебединська О. С.
Теми: аудит персоналу
принципи аудиту персоналу
організаційне забезпечення аудиту персоналу
процедура аудиту персоналу
технологія аудиту персоналу
аудиторський ризик
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Назарова Г. В. Аудит персоналу на підприємстві: монографія / Г. В. Назарова, О. С. Лебединська. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015. – 164 с.
Короткий огляд (реферат): Вирішено науково-практичне завдання, що стосується аудиту персоналу на підприємстві. Уточнено зміст аудиту персоналу та класифікацію його напрямів. Узагальнено та систематизовано принципи аудиту персоналу. Обґрунтовано технологію організації аудиту персоналу на промислових підприємствах. Виявлено тенденції зміни основних якісних та кількісних показників. Розроблено методичний підхід до аналізу функціонування системи аудиту персоналу. Обґрунтовано змістове наповнення організаційного забезпечення аудиту персоналу на промислових підприємствах. Удосконалено процедуру аудиту персоналу за його основними складовими. Рекомендовано для керівників і фахівців промислових підприємств, науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16938
Розташовується у зібраннях:Монографії (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2015-Назарова__Лебединская (2).PDF1,95 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.