Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16938
Название: Аудит персоналу на підприємстві
Авторы: Назарова Г. В.
Лебединська О. С.
Ключевые слова: аудит персоналу
принципи аудиту персоналу
організаційне забезпечення аудиту персоналу
процедура аудиту персоналу
технологія аудиту персоналу
аудиторський ризик
Дата публикации: 2015
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Назарова Г. В. Аудит персоналу на підприємстві: монографія / Г. В. Назарова, О. С. Лебединська. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015. – 164 с.
Краткий осмотр (реферат): Вирішено науково-практичне завдання, що стосується аудиту персоналу на підприємстві. Уточнено зміст аудиту персоналу та класифікацію його напрямів. Узагальнено та систематизовано принципи аудиту персоналу. Обґрунтовано технологію організації аудиту персоналу на промислових підприємствах. Виявлено тенденції зміни основних якісних та кількісних показників. Розроблено методичний підхід до аналізу функціонування системи аудиту персоналу. Обґрунтовано змістове наповнення організаційного забезпечення аудиту персоналу на промислових підприємствах. Удосконалено процедуру аудиту персоналу за його основними складовими. Рекомендовано для керівників і фахівців промислових підприємств, науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16938
Располагается в коллекциях:Монографії (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015-Назарова__Лебединская (2).PDF1,95 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.