Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16604
Название: Фаза кризи як необхідне середовище для подальшого розвитку економіки
Авторы: Страпчук С. І.
Ключевые слова: економічна криза
фаза кризи
цикли
ритмічність
довгі
середні та короткі хвилі
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Страпчук С. І. Фаза кризи як необхідне середовище для подальшого розвитку економіки / С. І. Страпчук // Наукова спадщина Йозефа Алоїза Шумпетера і сучасність: погляд із минулого в майбутнє / Матеріали ІІІ Міжнар. Шумпетерівської конференції (21-22 жовтня 2016 р.) – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т., 2016. – С. 65-66.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто фазу кризи як необхідне середовище для «запуску» механізму координації структури економічної системи. Досліджено залежність глибини кризи від збігу фаз різни видів циклів: довгих, середніх та коротких. Виявлено основні тенденції, які доведеться враховувати в ХХІ-му столітті, що стане причиною жорсткої конкуренції систем і стандартів в економіці та науці. Запропоновано для утримання конкурентних позицій на світовій арені впроваджувати в Україні схеми роботи наукомістких інновацій в економіці, а не триматися за сировинну орієнтацію в експорті та приділити увагу енергозберігаючим технологіям та альтернативним джерелам енергії, зважаючи на переважно «важку структуру економіки» країни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16604
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Страпчук Св_тлана _ван_внаЧерн_вц_.pdf137,2 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.