Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14453
Название: Гроші та кредит: компетентність і реалізація грошово-кредитної політики в Україні
Авторы: Пономаренко В. С.
Колодізєв О. М.
Тищенко В. Ф.
Ключевые слова: компетентність
грошова-кредитна політика
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Пономаренко В.С. Гроші та кредит: компетентність і реалізація грошово-кредитної політики в Україні: монографія / В. С. Пономаренко, О. М. Колодізєв, В. Ф. Тищенко та ін.; За заг. ред. докт. екон. наук, професора Пономаренка В. С. – Х. : ВД «ІНЖЕК», 2014. – 416 с. Укр. мова.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичні питання формування і реалізації ефективної грошово-кредитної політики, уточнено її роль в управлінні економічними процесами в країні. Доведено, що основою зростання національної економіки на сучасному етапі трансформаційних змін залишається формування конкурентного середовища для розвитку її банківської системи. Запропоновано систему заходів щодо сприяння підвищенню ефективності реалізації грошово-кредитної політики з врахуванням досвіду формування глобальних потоків капіталу, застосування методів економіко-математичного моделювання та удосконалення практики управління золотовалютними резервами центрального банку країни. У монографічному дослідженні запропоновано авторський підхід до вирішення проблем підготовки компетентних фахівців фінансового сектору економіки на основі впровадження компетентнісного підходу. Рекомендовано для студентів, аспірантів і викладачів економічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14453
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3Монографія_Колодізєв_Пономаренко_БС.pdf7,28 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.