Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1426| Назва: | ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК НЕОБХІДНА УМОВА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА |
| Автори: | Гіренко-Самаріна Н. В. |
| Теми: | якість продукції міжнародні стандарти управління якістю |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | ХНЕУ |
| Бібліографічний опис: | Гіренко-Самаріна Н.В. Якість продукції як необхідна умова підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства / Н.В. Гіренко-Самаріна // Управління розвитком. - 2012. - №12. - С. 89 - 91 |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто теоретичні засади забезпечення якості продукції підприємства. The article deals with the theoretical foundations of company production quality provision. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1426 |
| Розташовується у зібраннях: | № 12 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гіренко-Самаріна Н.В. Якість продукції як необхідна умова підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства.pdf | 362,18 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
