Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13172
Title: Способ повышения качества звука, передаваемого по технологии Bluetooth
Other Titles: Спосіб підвищення якості звуку, що передається за технологією Bluetooth
A method for improving the quality of sound transmitted through Bluetooth technology
Authors: Щербаков А. В.
Канивец Е. А.
Скорин Ю. И.
Shcherbakov O. V.
Keywords: технологія Bluetooth
протокол покращеної передачі даних A2DP
кодек SB
технология Bluetooth
протокол продвинутой передачи данных A2DP
Bluetooth technology
advanced data transfer protocol A2DP
SBC codec
Issue Date: 2016
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Щербаков А. В. Способ повышения качества звука, передаваемого по технологии Bluetooth / А.В. Щербаков, Е.А. Канивец, Ю.И. Скорин // Матеріали VII міжнар. наук.-практ. конф. «Проблеми та перспективи розвитку ІТ-індустрії»: тези доповідей, 28-29 квітня 2016 року. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця,2016.- С. 26.
Abstract: Approaches to improve the sound quality transmitted over Bluetooth. It is proposed to replace the SBC codec, other, more advanced codec, which will be able to achieve a greater percentage of compressing audio data with less loss of quality, for example, MP3.
Рассмотрены подходы для повышения качества звука, передаваемого по технологии Bluetooth. Предложено заменить кодек SBC, другим, более прогрессивным кодеком, который сможет добиться большего процента сжатия аудио данных с меньшей потерей качества, например, MP3.
Розглянуто підходи щодо підвищення якості звуку, що передається за технологією Bluetooth. Запропоновано замінити кодек SBC, іншим, більш прогресивним кодеком, який зможе добитися більшого відсотка стиснення аудіо даних з меншою втратою якості, наприклад, MP3.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13172
Appears in Collections:Статті (ІС)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тезисы_Щербаков_Канивец_Скорин.pdf308,77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.