Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13033| Назва: | Методические рекомендации к практическим занятиям по курсу “Товароведение” для студентов специальности 7.050108 и 7.050206 дневной формы обучения |
| Інші назви: | Методичні рекомендації до практичних занять з курсу " Товарознавство" для студентів спеціальності 7.050108 і 7.050206 денної форми навчання Methodical recommendations for practical employments of course " Merchandizing" for the students of speciality of 7.050108-и 7.050206 daily form of education |
| Автори: | Савченко Н. Ф. Савченко Н. Ф. Savchenko M. F. |
| Теми: | свойства товаров и материалов классификация продукции властивості товарів і матеріалів класифікація продукції properties of products and materials classification of products |
| Дата публікації: | 1997 |
| Видавництво: | ХНЭУ |
| Бібліографічний опис: | Методические рекомендации к практическим занятиям по курсу “Товароведение” для студентов специальности 7.050108 и 7.050206 дневной формы обучения / cост. Н.Ф. Савченко.- Харьков : ХНЭУ, 1997.- 32 с . |
| Короткий огляд (реферат): | Методические рекомендации содержат основные сведения о непродовольственных товарах и их отличительных особенностях, определяющих потребительские свойства товаров и их потребительскую стоимость. Методичні рекомендації містять основні відомості про непродовольчі товари і їх відмітні особливості, що визначають споживчі властивості товарів і їх споживчу вартість. Methodical recommendations contain basic information about unfood products and their distinctive features, determining consuming properties of products and their consumer cost. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13033 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| М2.pdf | 154,33 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
