Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12584
Title: | Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Authors: | Губіна В. В. |
Keywords: | ефективність підприємство фактори підвищення ефективності конкурентоспроможність інтеграція інновація механізми розвитку центр стимулювання інновацій |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Губіна В. В. Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: [монографія] / В. В. Губіна // Харків: Панов, 2015. – 204 с. |
Abstract: | У монографії розроблено механізм підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості на основі управління ресурсозберігаючою діяльністю, що базується на принципах раціональності й програмно-цільового підходу, реалізує комплекс заходів з підвищення ефективності управління ресурсозберігаючою діяльністю на основі використання сукупності організаційно-управлінських і технологічних ресурсозберігаючих нововведень, створюваних і освоюваних підприємством, і реалізованих на принципах адаптації й раціональності. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12584 |
Appears in Collections: | Монографії (ЕПОБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Губина В.В._Монография.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.