Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12584
Title: Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Authors: Губіна В. В.
Keywords: ефективність
підприємство
фактори підвищення ефективності
конкурентоспроможність
інтеграція
інновація
механізми розвитку
центр стимулювання інновацій
Issue Date: 2015
Citation: Губіна В. В. Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: [монографія] / В. В. Губіна // Харків: Панов, 2015. – 204 с.
Abstract: У монографії розроблено механізм підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості на основі управління ресурсозберігаючою діяльністю, що базується на принципах раціональності й програмно-цільового підходу, реалізує комплекс заходів з підвищення ефективності управління ресурсозберігаючою діяльністю на основі використання сукупності організаційно-управлінських і технологічних ресурсозберігаючих нововведень, створюваних і освоюваних підприємством, і реалізованих на принципах адаптації й раціональності.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12584
Appears in Collections:Монографії (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Губина В.В._Монография.pdf1,79 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.