Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12184
Название: Технологічний підхід у фінансовому менеджменті банку: методологія реалізації на стадіях життєвого циклу
Авторы: Чмутова І. М.
Ключевые слова: банк
фінансовий менеджмент
технологічний підхід
комплексна технологія управління фінансами
стадія життєвого циклу банку
зрілість системи фінансового менеджменту банку
фінансова стратегія банку
збалансована система показників
фінансовий контролінг
бенчмаркінг
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Чмутова І. М. Технологічний підхід у фінансовому менеджменті банку: методологія реалізації на стадіях життєвого циклу: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня докт. екон. наук : спец. 08.00.08 «Гроші, фінанси і кредит» / І. М. Чмутова; Українська академія банківської справи. – Суми, 2016. – 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисертацію присвячено розробленню теоретико-методологічних засад технологічного підходу у фінансовому менеджменті банку (ФМБ) та методичного забезпечення і практичного інструментарію його реалізації на різних стадіях життєвого циклу банку (ЖЦБ). У роботі визначено методологічні та фінасово-економічні передумови для запровадження технологічного підходу у ФМБ й обґрунтовано його теоретико-методологічний базис; розширено класифікацію технологій управління фінансами банку; поглиблено трактування сутності комплексної технології управління фінансами банку; розширено систему принципів ФМБ; розроблено концепцію формування технологій управління фінансами банку залежно від стадії ЖЦБ; розроблено науково-методичний підхід до ідентифікації стадії ЖЦБ; сформовано методичний інструментарій визначення домінант корпоративної та фінансової стратегій банку залежно від стадії ЖЦБ; розроблено методичне забезпечення вибору спеціальних технологій управління фінансами банку з урахуванням циклічності його розвитку; удосконалено методичні засади визначення готовності банку до запровадження комплексних технологій управління фінансами; поглиблено методичні засади використання збалансованої системи показників, бенчмаркінгу та фінансового контролінгу як комплексних технологій управління фінансами банку з урахуванням стадії ЖЦБ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12184
Располагается в коллекциях:Автореферати (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Чмутова І.М._Автореферат.pdf1,18 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.