Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12166
Название: Організаційні аспекти проведення рейтингового оцінювання викладача
Авторы: Тисячна Ю. С.
Ключевые слова: рейтингова оцінка викладача
технологія
етапи
автоматизована інформаційна система
Дата публикации: 2016
Издательство: ДВНЗ «Університет менеджменту освіти»
Библиографическое описание: Тисячна Ю. С. Організаційні аспекти проведення рейтингового оцінювання викладача / Ю. С. Тисячна // Соціально-економічні та гуманітарні аспекти світових інноваційних трансформацій : матеріали І міжнар. наук.-практич. конф. викладачів і аспірантів 30 берез. 2016 р. – К.: ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», 2016. – С. 196-201.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто організаційні аспекти проведення рейтингового оцінювання викладача. Визначено технологію рейтингового оцінювання науково-педагогічних працівників (НПП), яка передбачає реалізацію таких етапів, як збір інформації та її внесення у програму; формування результатів рейтингового оцінювання НПП в цілому та у розрізі напрямів оцінювання, у розрізі структурних підрозділів університету; ознайомлення викладачів з результатами рейтингового оцінювання. Таким чином, проведення рейтингового оцінювання НПП передбачає створення великого масиву даних, який потребує обробки, для чого доцільно використовувати спеціальний програмний продукт (автоматизована інформаційна система). Застосування такої програми за умови внесення до неї всієї необхідної інформації забезпечить прозорість та об’єктивність оцінювання діяльності кожного НПП та структурних підрозділів університету.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12166
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тисячна Ю.С._БС_тези 3.pdf89,78 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.