Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12150
Назва: Оцінка вартості банку при виборі його конкурентної та корпоративної стратегій. Монографія
Автори: Гонтар Д. Д.
Губарєва І. О.
Теми: оцінка вартості банку
компоненти формування вартості банку
система показників для інтегральної оцінки ключових компонент формування вартості банку
корпоративна стратегія управління вартістю банку
конкурентна стратегія забезпечення зростання вартості банку
Дата публікації: 2016
Видавництво: ІНЖЕК
Бібліографічний опис: Оцінка вартості банку при виборі його конкурентної та корпоративної стратегій. Монографія / І. О. Губарєва, Д. Д. Гонтар. – Х. : ІНЖЕК, 2016. – 204 с.
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено подальшому розвитку теоретичних положень, розробленню методичних підходів і науково-практичних рекомендацій щодо оцінки вартості банку при виборі його корпоративної та конкурентної стратегій. Визначено перелік показників для оцінки компонент формування вартості банку. Представлено методичний підхід до інтегрального оцінювання ключових компонент формування вартості банку. Запропоновано методичний підхід до стратегічного планування параметрів розвитку банку для забезпечення зростання його вартості, який передбачає вибір пріоритетних сценаріїв стратегічного планування параметрів розвитку банку та визначення оптимальних значень складових чистого грошового потоку банку, ставки дисконту та післяпрогнозного приросту доходів. Рекомендовано для викладачів та науковців, які досліджують проблеми оцінки вартості банку, аспірантів і студентів економічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12150
Розташовується у зібраннях:Монографії (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія Гонтар.pdf3,33 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.