Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11496
Title: Концепції зниження температури різання при шліфуванні
Other Titles: Концепции снижения температуры резания при шлифовании
Concept reduce cutting temperature during grinding
Authors: Новіков Ф. В.
Рябенков І. О.
Novikov F. V.
Ryabenkov I. O.
Keywords: плоске шліфування
шліфування торцем круга
шліфування периферією круга
температура різання
плоское шлифование
шлифование торцом круга
шлифование торцом круга
температура резания
surface grinding
grinding wheel end
cutting temperature
Issue Date: 2014
Citation: Концепції зниження температури різання при шліфуванні // Якість у виробничих і соціально-економічних системах: збірник наукових праць 2-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 квітня 2014 р. – В 2-х томах. – Курськ: Півд.-Зах. держ. ун-т, 2014. – Том 2. – С. 277–282.
Abstract: Теоретично визначено умови зниження температури різання при шліфуванні. Встановлено, що при плоскому шліфуванні торцем круга реалізуються менші значення температури шліфування, ніж при шліфуванні периферією круга. Це пов'язане зі збільшенням частки тепла, що йде в оброблювану деталь
Теоретически определены условия снижения температуры резания при шлифовании. Установлено, что при плоском шлифовании торцом круга реализуются меньшие значения температуры шлифования, чем при шлифовании периферией круга. Это связано с увеличением доли тепла, уходящего в обрабатываемую деталь
Theoretically determined conditions reduce the cutting temperature during grinding. It was found that the surface grinding wheel end lower values realized sanding temperatures than at the periphery of the grinding wheel. This is due to the increase in the share of heat, leaving the workpiece
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11496
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Новиков Ф.В., Рябенков И.А.pdf248,24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.