Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/10535
Название: Аналітичне забезпечення оцінки фінансових ресурсів підприємства
Авторы: Петряєва З. Ф.
Іващенко Г. А.
Петряєв О. О.
Ключевые слова: розвиток
фінансові можливості
функціонування
фінансовий аналіз
прибуток
економіко-математичні методи
Дата публикации: 2015
Издательство: ТНЕУ
Библиографическое описание: Петряєва З. Ф. Аналітичне забезпечення оцінки фінансових ресурсів підприємства / З. Ф. Петряєва, Г. А. Іващенко, О. О. Петряєв // Економічний аналіз : збірник наукових праць Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль: ТНЕУ, 2015. - Т. 19, № 2. – С. 122 – 129.
Краткий осмотр (реферат): В рамках дослідження авторами розглянуто та узагальнено понятiйно-категорiальний апарат аналізу фінансових ресурсів пiдприємства; сформовано систему показникiв для проведення аналiзу фiнансових можливостей розвитку пiдприємства; проведено аналіз фінансового стану підприємства та виявлено резерви фінансових можливостей його розвитку; удосконалено аналітичні підходи щодо оцінки фінансових ресурсів на основі побудови множинної регресійної економіко-математичної моделі. Розмежовано інструментарій та системи показників для процесів формування та використання фінансових ресурсів підприємства. Запропонована система аналітичного забезпечення процесів формування та використання фінансових ресурсів підприємства є універсальною, комплексною та ефективною. Її комплексність проявляється за рахунок того, що використано такий інструментарій оцінки, який інтегрує в собі методи економічного аналізу, методи багатовимірного статистичного аналізу та методи прогнозування. За результатами економіко-математичного моделювання виявлено, що менеджменту досліджуваного підприємства необхідно зосередитися на підвищенні незалежності підприємства від зовнішніх джерел фінансування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10535
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1 ПЕТРЯЭВА ИВАЩЕНКО ПЕТРЯЭВ-4.pdf424,77 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.