Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/10391
Название: Технології бюджетування та фінансового контролінгу у системі функцій фінансового управління банком
Авторы: Чмутова І. М.
Лебідь О. В.
Ключевые слова: банк
технології фінансового управління
управлінські процедури
бюджетування
фінансовий контролінг
бенчмаркінг
Дата публикации: 2014
Издательство: ВД "ІНЖЕК
Библиографическое описание: Чмутова І. М.Технології бюджетування та фінансового контролінгу у системі функцій фінансового управління банком / І. М. Чмутова, О. В. Лебідь // Соціально-економічні аспекти розвитку суспільства: Монографія / Під. ред. д-ра. екон. наук, професора Кизима М. О. - Х.: ВД "ІНЖЕК", 2014. - С. 219 - 244.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено питання технологізації управління у банках. Виділено функції фінансового управління, виконання яких забезпечують бюджетування і фінансовий контролінг як управлінські технології. Обґрунтовано перелік процедур, що реалізуються у межах бюджетування та фінансового контролінгу та визначено їх місце у системі функцій фінансового управління банком. Запропоновано використання діагностичного бенчмаркінгу для здійснення планових, аналітичних та контрольних процедур бюджетування та фінансового контролінгу у банку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10391
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Чмутова_Лебедь.pdf370,51 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.