Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/10360
Название: Публічне адміністрування
Авторы: Ястремська О. М.
Мажник Л. О.
Ключевые слова: публічне адміністрування
публічна сфера
громадянське суспільство
публічна влада
цінності та "дерево цілей"
бюрократія
антикорупційна діяльність
добровільні об'єднання
Дата публикации: 2015
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Публічне адміністрування : навчальний посібник / О. М. Ястремська, Л. О. Мажник. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015. – 132 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто публічне адміністрування як системне явище в суспільстві, організацію публічного адміністрування, особливості публічного адміністрування в соціальній та економічній сферах. Проаналізовано специфіку публічної сфери, особливу увагу приділено громадянському суспільству та цілям, що в ньому формуються. Детально розглянуто цінності та "дерево цілей" публічного адміністрування, систематизовано інформацію стосовно антикорупційної діяльності, бюрократії, відповідальності в публічному адмініструванні. Рекомендовано для магістрів спеціальності 8.03060101 "Менеджмент організацій і адміністрування", громадських діячів, вчених-економістів, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, а також для всіх, хто цікавиться проблематикою організації та функціонування публічних органів в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10360
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015-Ястремська О. М., Мажник Л. О.pdf2,4 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.