Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 20.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості на основі інноваційних підходівАйдарова Д.
2021Економіка знань та інноваційна інфраструктура. Методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівняТомах В. В.
2022Маркетинг інновацій: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняМартиненко М. В.
2022Маркетинг взаємовідносин як концепція інноваційного розвитку підприємстваПасько М. І.; Соломка А. К.
2022Роль інноваціної діяльності на підприємствіЯворська Л. О.
2022Креативне управління інноваціями : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Менеджмент" другого (магістерського) рівняТомах В. В.
2022Маркетинг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент інноваційної діяльності» першого (бакалаврського) рівняНебилиця О. А.
2022Інноваційні технології в логістиці. Методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" другого (магістерського) рівняКолодізєва Т. О.
2021Аналіз позицій України у вимірі конкурентоспроможність – інноваційністьЧмутова І. М.; Гайналій А. О.
2022Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали ХVІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції , присвяченої видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 25 листопада 2022 р.-