Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/8413
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПопова Я. С.-
dc.date.accessioned2015-02-20T07:53:12Z-
dc.date.available2015-02-20T07:53:12Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПопова Я.С. Побудова стратегічної карти підприємства на основі використання концепції ЗСП / Я.С. Попова // Управління розвитком. - 2014. - №14. - С. 66 - 68en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8413-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний інструмент стратегічного управління – концепцію ЗСП. Побудовано стратегічну карту для підприємства ПАТ "Великобурлуцький сироробний завод". Розкрито зміст стратегічних цілей підприємства в аспекті основних компонент його діяльності.en_US
dc.description.abstractРассмотрен современный инструмент стратегического управления – концепция ССП. Построена стратегическая карта для предприятия ОАО "Великобурлуцький сироробний завод". Раскрыто содержание стратегических целей предприятия в разрезе основных компонент его деятельности.en_US
dc.description.abstractThe article deals with modern tools of strategic management – the concept of BSC. A strategy map for the company JSC "Velykyi Burluk Cheese Factory" has been constructed. The con¬tent of the strategic goals of the company in the context of major component of its activities has been disclosed.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectстратегіяen_US
dc.subjectстратегічна картаen_US
dc.subjectконцепція ЗСПen_US
dc.subjectстратегічні ціліen_US
dc.subjectкомпоненти діяльностіen_US
dc.subjectкризовий станen_US
dc.subjectнедопущення ліквідації підприємстваen_US
dc.titleПОБУДОВА СТРАТЕГІЧНОЇ КАРТИ ПІДПРИЄМСТВА НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗСПen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udcУДК 338.27en_US
Располагается в коллекциях:№ 14



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.