Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7313
Назва: Умови підвищення продуктивності й точності обробки на операціях шліфування
Інші назви: Conditions improve productivity and accuracy of processing on grinding operations
Условия повышения производительности и точности обработки на операциях шлифования
Автори: Новіков Ф. В.
Анділахай В. О.
Novikov F. V.
Andilakhay V. O.
Новиков Ф. В.
Андилахай В. А.
Теми: доменна піч
наплавочний матеріал
оброблювана поверхня
технологічна система
шліфування
твердість матеріалу
blast furnace
filler
the surface being treated
the technological system
grinding
material hardness
доменная печь
наплавочный материал
обрабатываемая поверхность
технологическая система
шлифование
твердость материала
Дата публікації: 2010
Видавництво: НТУ ХПІ
Бібліографічний опис: Новіков Ф.В. Умови підвищення продуктивності й точності обробки на операціях шліфування / Ф.В. Новіков , В.О. Анділахай // Вісник НТУ “ХПІ”: Збірник наукових праць. Тематичний вип.: Технології в машинобудуванні. − Х.: НТУ ХПІ. − 2010. − № 49. − С. 136-139
Короткий огляд (реферат): В работе теоретически обоснованы закономерности изменения упругих перемещений в технологической системе при шлифовании и определены условия повышения производительности и точности обработки.
The paper theoretically grounded regularities of change of elastic displacements in the technological system for grinding and the conditions for increasing productivity and accuracy of processing.
У роботі теоретично обґрунтовані закономірності зміни пружних переміщень у технологічній системі в процесі шліфування й визначені умови підвищення продуктивності та точності обробки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7313
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.10. Новиков Ф.В., Андилахай В.А. Условия повышения.pdf314,93 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.