Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32341
Назва: Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Автори: Черевична Н. І.
Теми: інновації
ресторанний бізнес
сучасні концепції
технології
харчування
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня: [Електронне видання] / укл. Н.І. Черевична. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. – 12 с. (Укр. мов.)
Короткий огляд (реферат): Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення навчальної дисципліни, перелік компетентностей і результатів навчання за навчальною дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32341
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РПНД_Інновації у ресторанному бізнесі.pdf623,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.