Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32341
Название: | Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня |
Авторы: | Черевична Н. І. |
Ключевые слова: | інновації ресторанний бізнес сучасні концепції технології харчування |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня: [Електронне видання] / укл. Н.І. Черевична. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. – 12 с. (Укр. мов.) |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення навчальної дисципліни, перелік компетентностей і результатів навчання за навчальною дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32341 |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
РПНД_Інновації у ресторанному бізнесі.pdf | 623,96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.