Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31593
Название: Особливості умов управління кар'єрою в трансформаційній економіці
Авторы: Губін К. Г.
Ключевые слова: кар’єра
управління кар'єрою
управління персоналом
трансформаційна економіка
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Губін К. Г. Особливості умов управління кар'єрою в трансформаційній економіці / К. Г. Губін // Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення : матеріали Міжнародної наукової інтернет-конференції, 9-10 листопада 2023 р. : тези допов. / редкол. : О. Патряк та ін. ГО “Наукова спільнота”, WSZIA w Opolu.- Тернопіль : ФО-П Шпак В.Б., 2023. - С. 114-115.
Краткий осмотр (реферат): Вказано, що економіка України в процесі ринкової трансформації набула суттєвих особливостей, які впливають на управління кар'єрою. Зазначено, що в Україні часто застосовувалися адміністративно-управлінські конкурентні переваги, що сприяло кар’єрному просуванню людей, які мають розвинений соціальний капітал та готові організовувати корупційні угоди. Відзначено таку особливість умов управління кар'єрою, як «купівля-продаж» окремих посад. Наголошено на проблемі дисбалансу соціально-економічних сил роботодавців та найманих працівників у соціально-трудових відносинах. Обґрунтовано, що управління кар'єрою в трансформаційній економіці надмірно спирається на особисту лояльність та готовність порушувати закони й етичні норми заради потреб роботодавця.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31593
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Губін Кирил_Тези 2_2023_С. 114-115.pdf522,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.