Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31383
Title: Використання інформаційно-комунікаційних технології на підприємствах туризму для мінімізації впливу на навколишнє середовище
Authors: Погуда Н. В.
Keywords: туризм
інформаційно-комунікаційні технології
навколишнє середовище
Інтернет речей (IoT)
Big Data
Issue Date: 2023
Citation: Погуда Н. В. Використання інформаційно-комунікаційних технології на підприємствах туризму для мінімізації впливу на навколишнє середовище / Н. В. Погуда // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р. : тези допов. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 271-272.
Abstract: Дослідження присвячене питанням використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій підприємствами туризму для зменшення впливу на навколишнє середовище від здійснення операційної діяльності. На прикладі сучасних технологій розглянуто можливість ефективного управління туристичними потоками, створення екологічних турів та їх активне просування. Акцентовано на викоритсанні Інтернету речей (IoT) та Big Data для зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31383
Appears in Collections:Статті (Т)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Погуда_Використання_ІКТ_Тези.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.