Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Title: Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України
Authors: Парамонова Т. А.
Погуда Н. В
Keywords: сезонні заклади
управління рестораном
сезонність
розвиток туризму
соціальні медіа
Issue Date: 2023
Citation: Парамонова Т. А. Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України / Т. А. Парамонова, Н. В. Погуда // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: матеріали І Всеукр. наук.-практ. Конференції, 14-15 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. – Ч. 1. - С. 188-192.
Abstract: Робота присвячена особливостям управління сезонними закладами харчування на прикладі Європейського Союзу. Розглянуто ключові стратегічні підходи до управління сезонними закладами, серед яких важливими визначено пропозиції сезонного меню, використання відповідної аналітики та максимізацію маркетингових зусиль. Акцентовано увагу на важливості впровадженя сезонного меню задля підвищення привабливості закладів харчування, а також визначенні професійних рейтингів у сфері ресторанного господарства.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Appears in Collections:Статті студентів (Т)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Парамонова_Погуда.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.