Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30837
Название: Впровадження візуального контенту для забезпечення стійкості бренду
Авторы: Кулікова К. В.
Ключевые слова: візуальний контент
контент
візуал
корпоративні атрибути
бренбук
брендінг
айдентика
стійкість бренду
маркетинг
шрифт
колористика
гайд
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Кулікова К. В. Впровадження візуального контенту для забезпечення стійкості бренду: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра: спец. 061 «Журналістика» освітньої програми «Медіа-комунікації» / К. В. Кулікова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 81с.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження у дипломній роботі став візуальний контент як засіб забезпечення стійкості бренду на прикладі інтернет-магазина «GSM-FORSAGE». Метою дослідження є визначення впливу візуального контенту на стійкість бренду та втілення практичної розробки для оптимального використання його в маркетингових стратегіях Для досягнення поставленої мети магістрантка виконала такі основні задачі: визначити теоретичні засади візуального контенту як засобу просування бренду; визначити роль колористики у візуальному виразі брендів; проаналізувати зовнішнє та внутрішнє середовище інтернет-магазина; розробити візуальний контент-аналіз для визначення конкурентів; розробити гайд для інтернет-магазину обладнання для ремонту гаджетів «GSM-FORSAGE»; розробити брендбук для інтернет-магазину обладнання для ремонту гаджетів «GSM-FORSAGE»; візуалізувати корпоративну атрибутику для інтернет-магазину обладнання для ремонту гаджетів «GSM-FORSAGE»; надати пропозиції для більш ефективного впливу візуального контенту на стійкість бренду. Наукове значення отриманих результатів полягає в аналізі теоретичних та практичних аспектів ролі візуального контенту в стійкості бренду, а також у пропозиції нових поглядів та підходів до використання візуальних елементів у маркетингових стратегіях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30837
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кулікова.pdf2,51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.