Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30680
Название: Етика бізнесу та критичне мислення як складові розвитку підприємств
Авторы: Ястремська О. О.
Ключевые слова: етика
бізнес
критичне мислення
моделі
розвиток
підприємство
поведінка менеджерів
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ястремська О. О. Етика бізнесу та критичне мислення як складові розвитку підприємств / О.О. Ястремська // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 листопада 2023 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2023. - С. 901 – 905.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано значення етики бізнесу у ретроспективі до теперішнього часу для життєдіяльності підприємств, її визначення. Надано ознаки етичної поведінки менеджерів в процесі ухвалення управлінських рішень. Розглянуто види кодексів поведінки на підприємствах та у контексті євроінтеграції. Розглянуто принципи бізнес-етики, що сприятимуть використанню критичного мислення процесі управління підприємствами. Виділено моделі ділових бізнес-відносин та їх особливості з урахуванням особливостей ментальної поведінки менеджерів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30680
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ястремька О.О. тези.pdf532,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.